fredag 28 januari 2011

17 again




Ibland är man med om att en viss låt lockar fram minnen man sedan länge förträngt eller som sitter så djupt inne i en. En sådan låt är "17 again" av Eurythmics. Man började tänka på hur det var när man var sjutton år och vilka bekymmer man hade då.

Det jag kom fram till var att jag var våldsamt förälskad, gick mitt andra år på gymnasiet och bekymrade mig inför att den dåvarande killen skulle åka ifrån en. Ack vilka lätta problem man bar på då till skillnad från nu när man ska kontrollera både mat, ekonomi och utbildning. Det var dock ganska skönt att gå tillbaka till den där tiden då man hade solen i håret, en cola i handen och armen runt en nära vän och bara såg till att leva i nuet. Those were the days, they were perfect, and will always be immortal and live on in my memories. Miss ya guys! Ni vet vilka ni är!

1 kommentar:

  1. LÅTEN!! MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!! me likez :) älskar ju eurythmics skulle vilja påstå att annie lennox är en av de mest underbara och mäktiga rösterna som funnits någonsin <3

    // "kursaren" Henrik

    SvaraRadera